Image default
БЪЛГАРСКО

Мария Бакалова се завръща в България за Aniventure Comic Con

Най-големият фестивал за попкултура в страната ни Aniventure Comic Con посреща актрисата Мария Бакалова. На 6 юли феновете на звездата, която е номинирана за „Оскар“ през 2021 г. и мина по червения килим в Кан преди няколко седмици за ролята си на Ивана Тръмп, ще имат възможност да се срещнат с нея на живо. Мария ще има специален панел на главната сцена, след което ще отдели време за всички желаещи за снимка и автограф в специална зона в зала 4.

 

Изричното ѝ желание да не получава допълнителен билет за Meet & Greet ще бъде уважено, но притежателите на билети ULTRA ще могат да се възползват от предимството да бъдат сред първите, които ще се срещнат с талантливата актриса. Мария Бакалова добива популярност с ролята си в „Борат 2“, а след това влиза във вселената на Marvel, ставайки част от „Пазители на галактиката“ 3. Последният скромен връх е ролята й на Ивана Тръмп във филма на Али Абаси „Стажантът“, а по време на панела на сцената ще отговаря на всички въпроси на публиката за тези проекти.

 

Друг интересен гост, който ще се качи на главната сцена на Aniventure Comic Con 2024, е Темз Малерос от Тайланд. Той е третият член на международното косплей жури, който ще има свой собствен панел и всеки ще може да се срещне с него и да получи автограф. Малероуз се занимава с косплей от 2006 г., а през 2024 г. Темз получи наградата за най-добър косплей инфлуенсър на Japan Expo Thailand, с което още веднъж потвърди влиянието и значението си в косплей общността.

Related posts

България: Кирил Петков и Николай Денков очертават ролята на ССЦ като конструктивна опозиция

admin

Българските християни празнуват Спасовден: Празникът на Възнесение Господне

admin

България: Борисов предлага експертен кабинет, поставя условия за доминация на ГЕРБ

admin