Image default
БЪЛГАРСКО

България: Кирил Петков и Николай Денков очертават ролята на ССЦ като конструктивна опозиция

Кирил Петков, съпредседател на „Продължаваме промяната“ (ПП), заяви във видеоклип във Facebook, че независимо от правителството, което Бойко Борисов предложи, ПП ще остане ясна опозиция. Петков, заедно с Николай Денков, подчертаха позицията си срещу корупцията и привързаността си към европейските ценности.

Петков увери, че WCC ще бъде конструктивна опозиция, която ще подкрепя политики, съответстващи на европейската интеграция, и ще се бори срещу корупцията. В парламента те се стремят да осигурят справедливо разпределение на ресурсите и да отстояват обещанията си за реформи.

Петков призна за грешки в комуникацията и заяви, че сега партията ще се съсредоточи върху ясни послания. Денков, член на Изпълнителния съвет на WCC, подчерта значението на укрепването на демокрацията в България и гарантирането на ролята на WCC като гарант на демократичните ценности.

Денков подчерта и ангажимента им за увеличаване на доходите, намаляване на неравенството, подкрепа на инвеститорите и подобряване на образованието и здравеопазването. Той подчерта, че както финансирането, така и качеството на услугите са от съществено значение за благосъстоянието на всеки български гражданин.

Related posts

Българските християни празнуват Спасовден: Празникът на Възнесение Господне

admin

България е близо до влизане в Еврозоната: Приемането на закона се очаква до края на лятото

admin

България: Борисов предлага експертен кабинет, поставя условия за доминация на ГЕРБ

admin